Obsah stránky

Změna jízdních řádů regionálních autobusových linek

pátek, 26. duben 2024 | Úřad informuje
Upozorňujeme, že s koncem měsíce dubna 2024 dochází k obvyklým „jarním“ změnám jízdních řádů regionálních autobusových linek.

Jako obvykle, dochází s příchodem jara ke změnám jízdních řádů regionálních autobusových linek, zajišťujících dopravní obslužnost naší obce.

Upozorňujeme, že byla zrušena zažitá autobusová linka č. 330. Dopravní systém týkající se naší obce se tedy nově opírá o linky č. 153, 320 a 321 (viz. přiložené jízdní řády).

Z důvodu dlouhodobé kritiky ze strany občanů, ve věci nedostatečné dopravní obslužnosti naší obce, vstoupila obec v jednání se zajišťující společnosti Kordis JMK a.s. za účelem doplnění dalších spojů. Společnost Kordis sice projevila ochotu naslouchat našim požadavkům, bylo však třeba naše požadavky jasně specifikovat. Bylo s podivem, že i přes opakované veřejné výzvy ze strany OÚ Sentice, sdělilo pouze minimum sentických občanů své návrhy chybějících spojů. Navíc co návrh, to originál. Z důvodu minimální zpětné vazby ze strany občanů jsme se tedy se spol. Krodis JMK a.s. dohodli na posílení spojů k ranním vlakům pro studenty a pracující v Brně a na zkoušku na opětovné zařazení víkendového spoje Sentice – Tišnov – Sentice.

Veškeré spoje najdete rychle a spolehlivě na stránkách IDOS.CZ. 

 

Patička stránky

Prohlášení o přístupnosti   |   Odběr novinek   |   Mapa webu   |   Kontakty
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.