Obsah stránky

Nejnovější informace k dopravnímu omezení (Brno - Kuřim)

úterý, 02. červen 2015 | Úřad informuje
Od 15. června do 31. srpna 2015 nepojedou z důvodu opravy koleje žádné vlaky mezi železničními stanicemi Brno, hl. n. a Kuřim.

V uvedeném termínu zároveň nepojedou rychlíky mezi stanicemi Brno, hl. n. a Tišnov. Po dobu výluky bude zavedena náhradní autobusová doprava, a budou změněny téměř všechny autobusové linky na Kuřimsku. Cestujte prosím do Brna s dostatečnou časovou rezervou.
Velká vlaková výluka Kuřim-Brno - informace najdete ZDE: http://www.kurim.cz/cs/obcan/aktuality-z-mesta/velka-vlakova-vyluka-kurim-brno.html.
Dlouho očekávaná rekonstrukce ulic Tišnovská a Tyršova v Kuřimi je tu. První práce začaly 25. května 2015, zatím však bez výraznějšího omezení dopravy. Investorem rekonstrukce vozovky a dalších souvisejících zařízení (přechody, autobusové zastávky atd.) je Správa a údržba silnic JmK, která začala opravou a rekonstrukcí zastávek autobusů na Tyršově u sokolovny a na Tišnovské u bývalého statku. Během rekonstrukce zastávek došlo k zúžení vozovky, ale oba pruhy zůstaly zachovány. Od 18. června 2015 by však měla být ulice Tyršova zcela uzavřena.
Oprava průtahu Kuřimí začíná, připravte se na omezení - informace najdete ZDE: http://www.kurim.cz/cs/obcan/aktuality-z-mesta/oprava-prutahu-kurimi-zacina-pripravte-se-na-omezeni.html.
V níže uvedeném odkazu najdete výlukové jízdní řády vlaků a autobusů po dobu rekonstrukce průtahu Kuřimí a výluky vlaků na trati Brno - Kuřim.
Výlukové jízdní řády - informace najdete ZDE: http://www.kurim.cz/cs/obcan/aktuality-z-mesta/vylukove-jizdni-rady.html.
Pro aktuální informace sledujte stránky www.kurim.cz.

Patička stránky

Prohlášení o přístupnosti   |   Odběr novinek   |   Mapa webu   |   Kontakty
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.